Loginnaam
Wachtwoord
 
           
 
 
  Account maken

Koen Lindner: Onze medewekers worden via sms geinformeerd over de voortgang van het productieproces. www.oypo.nl 
         
 

Nieuws

Smspack introduceert betalen via iDEAL
Zondag 22 Oktober 2006 om 01.00 uur.

Vanaf 16 oktober 2006 is het mogelijk om uw bestellingen bij smspack online te voldoen via iDEAL.

Hoe werkt iDEAL?
Openstaande facturen bij webwerkers.nl of een bestelling bij smspack.nl kunt u eenvoudig betalen door op de iDEAL-link in de factuur of in de email te klikken. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en webwerkers wordt geinformeerd dat de bestelling of factuur is betaald.

U vindt uw eigen facturen online op https://mijn.webwerkers.nl. Logingegevens worden op verzoek per Email en/of sms verstrekt. U kunt ook uw wachtwoord aldaar opvragen.

Mijn.webwerkers.nl is de persoonlijke pagina van klanten en gebruikers van webwerkers en smspack. Hier heeft u altijd een overzichtelijk en actueel overzicht van de afgenomen diensten, producten en abonnementen. Eveneens heeft u hier een goed overzicht van de betaalde en onbetaalde facturen.


 
 
 
 
 
smspack is een onderdeel en handelsnaam van webwerkers